Hugro Services is gespecialiseerd in het installeren/monteren van uw airconditioning. Of het nu een split-airco systeem betreft of een airco zonder buitenunit (monoblock airco), onze ervaren en vakkundige medewerkers gebruiken uitsluitend professioneel gereedschap, zijn STEK-gecertificeerd en denken in oplossingen. Daarmee staan zij garant voor het leveren van kwalitatief goed werk en bent u als klant verzekerd van het best mogelijke resultaat!

Hugro Services is bovendien een officieel "Geautoriseerd Olimpia Splendid Service Centre" voor Nederland. Dit betekent dat wij, al dan niet in opdracht van de fabriek, reparaties en onderhoud verrichten voor alle Olimpia Splendid producten binnen Nederland. Zo hebben wij bijvoorbeeld, naast dat Hugro Services en zusterbedrijf Hugro Technics een groot scala aan Olimpia Splendid producten verkopen, de meest voorkomende reserveonderdelen op voorraad. Hiermee kunnen wij in vrijwel alle gevallen snel reparaties verrichten en de gevraagde service verlenen. 

Hugro Services is het officiĆ«le en geautoriseerde Olimpia Splendid Service Centre voor Nederland. Dit betekent dat wij, al dan niet in opdracht van de fabriek in ItaliĆ«, onderhoud en reparatiewerkzaamheden verrichten voor alle in Nederland verkochte Olimpia Splendid producten. 

Het installeren van een airco met een buitenunit, een zogenaamde "split-airco systeem", vraagt speciaal vakmanschap. Dat kan (en dat mag) niet zomaar iedere installateur doen. Hugro Services is BRL100 gecertificeerd en wij hebben uiteraard STEK-gecertificeerde installateurs in dienst. Hiermee voldoen wij aan alle wettelijke gestelde eisen. Dit leggen wij graag uit.

Het installeren van een airco zonder buitenunit (oftewel een monoblock airco) is in principe door iedere goede doe-het-zelfer, mits voorzien van goed gereedschap, te doen. Het vraagt immers geen STEK-certificering omdat de aanwezige koelgassen al in het apparaat zijn aangebracht en deze hoeft niet te worden gevacumeerd of afgevuld. Waarom dan toch installatie door Hugro Services?