Hugro Services is gespecialiseerd in het installeren/monteren van uw airconditioning. Of het nu een split-airco systeem betreft of een airco zonder buitenunit (monoblock airco), onze ervaren en vakkundige medewerkers gebruiken uitsluitend professioneel gereedschap, zijn STEK-gecertificeerd en denken in oplossingen. Daarmee staan zij garant voor het leveren van kwalitatief goed werk en bent u als klant verzekerd van het best mogelijke resultaat!

Bovendien kunnen wij desgewenst het onderhoud verrichten van de door ons geleverde en geïnstalleerde airco's aan de hand van een bijbehorend onderhoudscontract. Dat komt ten goede van de levensduur van uw airco en bovendien wordt dan de standaard garantieperiode verlengd. Neem gerust contact met ons op indien u daar meer over wilt weten.

Naast de installatie van airco's kunnen wij ook de bij Hugro Technics aangeschafte infrarood panelen inclusief aanverwante producten (thermostaten, Smart Home Domotica) vakkundig bij u installeren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het installeren van een airco met een buitenunit, een zogenaamde "split-airco systeem", vraagt speciaal vakmanschap. Dat kan (en dat mag) niet zomaar iedere installateur doen. Hugro Services is BRL100 en KIWA gecertificeerd en wij hebben uiteraard STEK-gecertificeerde installateurs in dienst. Hiermee voldoen wij aan alle wettelijke gestelde eisen. Dit leggen wij graag uit.

Het installeren van een airco zonder buitenunit (oftewel een monoblock airco) is in principe door iedere goede doe-het-zelfer, mits voorzien van goed gereedschap, te doen. Het vraagt immers geen STEK-certificering omdat de aanwezige koelgassen al in het apparaat zijn aangebracht en deze hoeft niet te worden gevacumeerd of afgevuld. Waarom dan toch installatie door Hugro Services?

Ook voor het installeren van uw infrarood warmtepanelen kunt u bij Hugro Services terecht. Net als voor het ophangen en aansluiten van bijvoorbeeld een lamp, is er geen diepgaande elektrotechnische vakkennis nodig om een infrarood paneel te monteren, maar wij merken in de praktijk dat veel mensen het toch graag aan professionals overlaten.