Het installeren van een airco met een buitenunit, een zogenaamde "split-airco systeem", vraagt speciaal vakmanschap. Dat kan (en dat mag) niet zomaar iedere installateur doen. Hugro Services is BRL100 en KIWA gecertificeerd en wij hebben uiteraard STEK-gecertificeerde installateurs in dienst. Hiermee voldoen wij aan alle wettelijke gestelde eisen. Dit leggen wij graag uit.

Niet alleen is voor het op correcte en professionele wijze installeren van een split-arco systeem noodzakelijk om het juiste professionele gereedschap te hebben, maar juist ook de kennis van het toepassen van het betreffende koudemiddel dat dient te worden toegevoegd en afgevuld. Dit vraagt om speciaal opgeleide installateurs die een STEK-certificering hebben. En als bedrijf dien je eveneens beschikken over het zogenaamde BRL100 certificaat. Dat heeft onder andere te maken met de milieu-aspecten tijdens het werk in uitvoering, de opslag van de koelgassen (F-gasen) als wel de strenge regelgeving rondom het toepassen van de koelgassen.

Bij Hugro Services kunt u rekenen op gekwalificeerde en betrokken medewerkers, die met vakmanschap en plezier uw airco komen installeren!

BRL100 STEK logoKiwa F Gassen logo verkleind   olimpia splendid 1000x1000 Official DealerMontage