Hugro Services BV is een zusterorganisatie van Hugro Technics en gericht op het installeren/monteren van de door Hugro Technics aangeboden producten op gebied van airco's en infrarood panelen. Wij beschikken over het beste gereedschap en gekwalificeerde medewerkers die hun vak verstaan. "Denken in oplossingen en niet in problemen" is ons motto en dat laten wij graag aan u zien. Uiteraard voldoen wij, als het gaat om installatie, reparatie of onderhoud van airco split-systemen, over alle benodigde "papieren" die bij wet- en regelgeving verplicht zijn ten aanzien van het werken met zogenaamde F-gassen (koelgassen). Denk hierbij aan STEK-certificering en BRL100 eisen. 

En "last but not least": Hugro services is het officiĆ«le geautoriseerde Olimpia Splendid Service Centre voor Nederland! Dus heeft u een airco van Olimpia Splendid waar een probleem mee is, of dat onderhoud vraagt, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hugro Technics Apeldoorn heeft al vanaf de oprichting in 1986, startend met Allaway Centraal Stofzuigsystemen, ervaring met het importeren en distribueren van technische producten. In 2007 zijn wij gestart met monoblock airco's (oftewel: airco's zonder buitenunit) en in 2008 met infrarood wamtepanelen. Wij zijn trots op onze goede reputatie met betrekking tot dat wij niet alleen kwaliteitsproducten op de markt brengen, maar ook de beste service bieden aan onze klanten. Wij zeggen wat we doen en doen wat wij zeggen! Daarbij weten wij (bijna) alles met betrekking tot (en de toepassing van) onze producten. Direct contact met de diverse producenten maakt dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen die daar plaatsvinden, wat veelal leidt tot verruiming van ons (toch al omvangrijke) aanbod! Voor onze klanten beschouwen wij ons als "kennispartners". Raadpleeg ons daarom gerust voor (vrijblijvend) advies als u twijfelt over de aankoop of installatie/montage van ongeacht welk product uit ons totale aanbod... Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Team Hugro Technics / Hugro Services