Onderhoud nodig? Reparatie gewenst? ....

olimpia splendid 500x500Hugro Services is als officiëel geautoriseerd Olimpia Splendid Service Centre uiteraard volledig ingericht om, ongeacht uw model of type van dit grote merk, alle gewenste onderhoudswerkzaamheden te verrichten en/of eventuele reparaties uit te voeren.

Omdat wij nauw samenwerken met de fabriek, zijn onze technici optimaal geschoold en vertrouwd met de techniek. Daarbij hebben wij de meest gevraagde reserve onderdelen gewoon op voorraad in ons magazijn te Apeldoorn. Hiermee heeft u de garantie dat eventueel benodigd onderhoud of een reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd met de originele onderdelen van de fabriek.   

Overigens, met betrekking tot onze airco's zonder buitenunit (de zogenaamde monoblock airco's) geldt dat als u één van onze andere merken aanschaft (of al hebt), dat wij u in de meest voorkomende gevallen kunnen helpen met reparaties en of onderhoud.

Neem contact met ons op als u vragen hebt: bel 055 - 203 26 05, e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar ons contactformulier.